Часник — це одна з найпопулярніших прянощів у українців.
Однак, багато господинь не знають, до чого і як правильно його використовувати в кулінарії та й взагалі....
Почнемо з того, що сушений часник має кілька видів:
Гранульований https://vinmost.com.ua/.../meleni/chasnyk-hranulovanyy
Пластинками https://vinmost.com.ua/cat.../spetsiyi/tsili/chasnyk-rizanyy
Мелений https://vinmost.com.ua/.../spetsiyi/meleni/chasnyk-melenyy
Подрібнений https://vinmost.com.ua/.../spe.../meleni/chasnyk-podribnenyy
Часникова сіль https://vinmost.com.ua/.../dlya-ovochiv-i.../chasnikova-sil
Важливим і одночасно простим фактом є те що, сушений часник зберігає в собі корисні властивості, аромат і смак.
Його застосовують замість свіжого при смаженні і варінні м'яса і птиці, приготуванні супів, холодців, соусів, домашніх ковбасок, салатів, випічки, грибних і овочевих солінь. Деякі просто натирають часником булочки або хліб. Чудово поєднується з рибою та морепродуктами.
А ще, часник має велику магічну силу та широкі лікувальні властивості. Він відганяє всіляку нечисть і напасть, що їх посилають злі сили - чаклуни, лихі люди. Просте вживання часнику у їжу запобігає інфекційним хворобам.
Варіантів застосування маса, тому сушений часник можна назвати універсальною пряністю, яку сміливо можна використовувати на кухні і не тільки)